Man-Fre: 10:00-18:00

Lør 12:00-14:00

+47 46 88 16 24

post@vikenteppevask.no

Jernbaneveien 19

0667 Oslo

Teppevask og Rens Logo

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

Rengjøring av kontorstoler

Rengjøring av kontorstoler

Skitt, grus og andre rester legger seg i stoffet på møbler. Det forårsaker et eldre, slitt utseende og gjør at rift og tæring er mer sannsynlig. Hvis man ikke renser møblene vil de sannsynligvis ende opp med å bli eldre og slites raskere.

Nr 1 Møbelrens i oslo

Rengjøring av kontorstoler

  • Ideell for Hot Desk-kontorer
  • Reduser syke på arbeidsplassen
  • Tjenester utenom arbeidstid
  • Konkurransedyktige priser
  • Tjenester over hele Norge

Rengjør og desinfiser kontorstoler

Enten du er bruker av hot desk-tjenester eller bare bytter kontorstoler fra tid til annen, bør det ikke komme som noen overraskelse at kontorstolen din kanskje ikke er så ren som du tror den er. Faktisk er kontorstoler en av de mest brukte stolene i hverdagen.

De blir utrolig skitne, skitne og kan i noen tilfeller ha en ganske ubehagelig lukt. Kast inn mulige bakterier og bakterier som lurer på baksiden av stolene når folk tar på dem gjennom dagen, og det er ikke rart at de aller fleste kontorstoler trenger rengjøring som en del av kontorrengjøringsrutinen.

Rengjøring av kontorseter – hva inkluderer det?

Teamene våre vil være utstyrt med spesialrengjøringsutstyr og rengjøringsløsninger, for å sikre at kontorstolene dine ikke bare er rene i utseende, men fri for bakterier, bakterier og all lukt. Våre tjenester vil bidra til å revitalisere ikke bare kontorsetene dine, men utseendet til kontorlokalene som helhet, og deretter forbedre helhetsinntrykket av din bedrift.

Ikke bare vil vi rengjøre sitte- og stoffområdene på sitteplassene dine, men vi vil også rengjøre stolryggene, bena og til og med svingene og gassløftemekanismene også. Våre kontorstolrengjøringsteam vil rengjøre kontorseter, konferansestoler, ergonomiske stoler, svingbare seter, resepsjonsseter og mye mer.