Man-Fre: 10:00-18:00

Lør 12:00-14:00

+47 46 88 16 24

post@vikenteppevask.no

Jernbaneveien 19

0667 Oslo

Teppevask og Rens Logo

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

Rengjøring av Kantinestoler

Rengjøring av Kantinestoler

Rengjøring av Kantinestoler – Matflekker og smuss samlet på spisestuestoler er ikke bare ubehagelig for øynene, men fungerer også som grobunn for bakterier. Matrester kan skade stoffet på stoler permanent, samt fungere som et potensielt helseproblem. Du trenger en grundig rengjøring av matsøl og fjerning av støv/smuss for å sikre helse og hygiene; spesielt med barn rundt i hjemmet.

Viken Teppevast tjenester gir deg de mest pålitelige og pålitelige rengjøringstjenestene for spisestuestoler for hjem i Norge som vil etterlate hjemmet ditt revitalisert og rent.

rengjoring-av-kantinestoler

Fordeler med Viken Teppevask Tjenesters’ Rengjøring av Kantinestoler

Trygg for alt materiale

Hos Elite Services bruker vi 100 % kjemikaliefrie rengjøringsmidler som ikke bare er trygge for helsen til familien din, men også er miljøvennlige. Våre moderne rengjøringstjenester sikrer deg hygienisk og uthvilt hjemmeopphold til enhver tid.

Raskeste rengjøring

Våre førsteklasses rengjøringsteknikker for spisestuestoler tilbyr de raskeste tjenestene som ikke inkluderer tørketid. I motsetning til tradisjonell rengjøringsteknologi, trenger ikke renseteknologien vår å pumpe væskevolumer inn i stolene, noe som etterlater stolene dine oppfrisket og klare til bruk på kort tid.

Ingen stoffkrymping

Siden vi ikke bruker væske til å rengjøre stolene dine, kan du være sikker på sikkerheten til stolens stoff. Rengjøringsbehandlingen vår krymper ikke stolens stoff selv den minste bit.

Godt utdannet og profesjonelt rengjøringspersonell

Vi forstår helligheten til hjem, og du kan stole på våre kontrollerte ansatte for deres oppførsel og ekspertise. Hvert rengjøringspersonell kommer fullt ut undersøkt for sin profesjonelle oppførsel, samt omfattende opplæring for å sikre den høyeste standarden for rengjøring.

Fleksibel rengjøringsdag og tid

Kort tid? Vår profesjonelle rengjøring av spisestoler vil ikke ta mye tid. Bare bestill time med ønsket dag og tid og forvent at vårt profesjonelle rengjøringspersonale kommer fullt utstyrt for å gi deg raske, problemfrie tjenester uten å forstyrre din daglige rutine.