Man-Fre: 10:00-18:00

Lør 12:00-14:00

+47 46 88 16 24

post@vikenteppevask.no

Jernbaneveien 19

0667 Oslo

Teppevask og Rens Logo

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

GALLERI

TJENESTER

OM OSS

KONTAKT

Om Viken Teppevask

Om Viken Teppevask

Vi tilbyr en rekke teppeløsninger for private og bedrifter. I over 20 år har vi holdt hus og bedrifter friske, rene og trivelige. Vårt selskap tilbyr kvalitetsrengjøring og førsteklasses service som er uten sidestykke i bransjen.
Vi leverer også tjenester innen vask av ulike typer tekstiler. Alt fra møbler og gardiner til dekken og kalesjer.
Etter mange år i bransjen har vi jobbet for kontinuerlig utbedring. Vi har utviklet særegne metoder som en signatur i arbeidet vårt.

Hva du kan forvente

Vi jobber for å kunne levere kunden den beste kvaliteten. Bestiller du tjenester gjennom oss kan du forvente:

  • Super service
  • Høy kvalitet
  • Smarte løsninger
  • Upåklagelig resultat
Profesjonelle fagfolk

Gjennom 20 år har vi utviklet særegne metoder for et eksepsjonelt resultat hver eneste gang. Men det holder ikke at det bare er rent. Vi jobber for at stedene vi renholder er trygge og hygieniske for en friskere hverdag. Vi leverer profesjonelle fagfolk med lang fartstid i bransjen.

Kvalitet i alt vi gjør

Ulike tekstiler må behandles på ulike måter. Vi gir møblene og tekstilene den delikate behandlingen som trengs for å bevare kvaliteten lengst mulig. Dette gjør vi ved å bruke kvalitets utstyr og kavlitetsfolk, slik at vi kan leve etter ordene: kvalitet i alt vi gjør.

Riktig utstyr til riktig jobb

Ikke alt kan vaskes på samme måte. Det er viktig å bruke det rette utstyret til den riktige jobben. Vi møter opp med det som trengs slik at vi kan holde planen, og du kan få den kvaliteten du forventer, når du forventer den.

Du kan stole på oss

Mange av varene vi jobber med kan være skjøre, dyre og ikke minst verdifulle. Vi har lang erfaring med ulike typer vask og rens. Dette gjør at vi kan levere en skånsom og delikat behandling til de ulike typene tekstiler og vare. Du kan stole på oss.